Cormet & Cirfood – een stap vooruit

Cormet Enjoy the Good Life B.V. (Cormet) is al sinds 1992 specialist in onderwijscatering. Door de jaren heen heeft Cormet een sterke positie binnen deze markt opgebouwd. Op 11 januari 2017 is Cormet gefuseerd met de Italiaanse cateraar Cirfood en wij maken thans onderdeel uit van deze grote, professionele keten met vestigingen in Italië, Spanje, Denemarken, Duitsland en België. 

Cormet ziet dit als een grote stap vooruit, zowel voor opdrachtgevers en medewerkers alsmede voor onze dagelijkse gasten. Door onderdeel uit te maken van deze groep, kunnen wij de continuïteit voortdurend blijven garanderen en nog beter voldoen aan de vraag naar de invulling van eten en drinken.

Mede dankzij de ervaring van Cirfood kan Cormet haar activiteiten naar andere markten uitbreiden, zoals bedrijfshoreca en eten en drinken in zorginstellingen.

Door het delen van kennis en kunde, de ontwikkeling van een grotere innovatieve slagkracht en enorme creativiteit en conceptontwikkeling van beide cateringorganisaties leidt deze stap tot een verbetering in kwaliteit, meer foodbeleving en een forse groei in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Cormet behoudt haar eigen identiteit en het huidige managementteam blijft behouden.

 

moodboard-cormet