Onze mensen

Mensen

Persoonlijk

De basis voor succes is de menselijke factor. Met een team van gemotiveerde, vakkundige en enthousiaste collega's staan we dagelijks klaar voor vele duizenden leerlingen, studenten en medewerkers.

Wij houden van een persoonlijke benadering. Daarom zorgen wij ervoor, dat er op uw locatie dagelijks een vast team klaarstaat.

 

Vast team

Een persoonlijke benadering, met de juiste mentaliteit en de juiste capaciteit. Servicegericht, klantgericht en een proactieve houding. Onze mensen zijn de parels van de organisatie, met passie voor het vak. Wij leiden onze mensen zelf op door training en coaching, zodat iedere medewerker over de juiste tools beschikt. Dagelijkse ondersteuning wordt verzorgd vanuit het centrale servicekantoor. 

 

Sociaal betrokken

Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend met het UWV. Hierin hebben wij vastgelegd, dat wij arbeidsparticipatie invullen door het bieden van een leerplek. Daarnaast voldoen wij aan maatschappelijke betrokkenheid en verantwoord ondernemerschap, waarbij wij werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door te voldoen aan het quotum van minimaal 5%. 

Wij zorgen voor zorgvuldigheid en intensieve begeleiding. Want, met het juiste traject vergroten wij de kans op een volwaardige baan.  

 

Leer-werkplekken

Als erkend onderwijs- leerbedrijf bieden wij verschillende leer-werkplekken aan, op alle voorkomende niveaus. Voor iedere leerling en student is er wel een erkende leer-werkplek in de buurt, omdat deze plekken verspreid zijn door heel Nederland.

Wij zorgen dat onze nieuwe collega’s goed worden opgevangen, goede begeleiding krijgen, alles leren over het vak en een hele fijne tijd krijgen.

 

Vacatures

Heb je ook interesse om te werken bij Cormet? Bekijk hier onze vacatures.shutterstock_294150500